Câinii de terapie îi sărbătoresc pe vârstnicii de la Centrul "Floare Roșie"

SetRatioSize540439-VIER_PFOTEN_2012-10-04_011
SetRatioSize540439-VIER_PFOTEN_2012-10-04_011
Ziua Internațională a Vârstnicilor este sărbătorită în 1 octombrie. La Centrul "Floare Roșie", alături de bătrâni, vor sta și câinii de terapie  de la Vier Pfoten. Tuca, Mulan și Tibi vor fi la datorie pentru a sărbători seniorii. 
[caption id="attachment_371208" align="aligncenter" width="540"] Tibi
Foto: Vier Pfoten[/caption]
Alături de câini și de vârstnici vor fi și artiștii cu suflet mare de la Teatrul Masca și Fundația Română de Folclor. Valeria Arnăutu va crea o atmosferă de sărbătoare.
Seniorii vor fi sărbătoriți de echipa "Câini pentru oameni" a Vier Pfoten și de artiști, de la ora 10.00.
Tibi este un profesionist. Are 10 ani și a ajutat 20 de copii. Tibi a fost maidanez, a fost găsit pe stradă într-o stare deplorabilă. Tuca este jucăușă și muncitoare. Are 7 ani. Îi ajută pe copii să acorde atenție lumii exterioare. Și ea a fost tot maidaneză. A fost selectată dintr-un adăpost. Mulan a fost găsită la marginea drumului, singură și speriată. După ce a fost tratată, a demonstrat că este o cățelușă receptivă. Ea l-a ajutat pe Bogdan, un copil instituționalizat, de 17 ani. Peste un an, el va trebui să-și ia viața în propriile mâini. Mulan l-a ajutat pe Bogdan să depășească o parte din dizabilitățile fizice și psihice. L-a mai ajutat să-și descopere un talent: de dresor. Bogdan comunică foarte bine cu câinii și dresajul este spontan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel