Câinele uitat de toți a MURIT. ”L-am pierdut. Trăim într-o țară în care legea OMOARĂ compasiunea din noi”

Câinele salvat din Siret, în weekend, a murit. Sistemul medical nu i-a dat nicio șansă, cum nu i-au dat nici oamenii care l-au privit indiferenți cum se stinge sub ochii lor. ”Casa lui Patrocle” a publicat un mesaj devastator. 

Iată mesajul integral al asociației de salvare a animalelor ”Casa lui Patrocle”: 

Da, l-am pierdut. Poate ca nici n-am meritat sa ramana printre noi. Medicina i-a acordat zero sanse. Un suflet zvacnind intr-un trup incompatibil cu viata. Noi am tot sperat, ba am certat si doctorul si l-am rugat sa fie mai optimist. A fost doar un morman de oase si piele, gol, asemenea celor care l-au fi putut ajuta vreodata! Anatomie pura, oase, o radiografie!

Asa arata iadul animalelor pe pamant!

”Bolnavi de indiferență”

Iar cand ne vom spala spoiala si vom avea curaj sa ne purtam adevaratele chipuri, vom ramane ceea ce suntem de fapt: egoisti si lipsiti de empatie! Bolnavi de indiferenta!

”Vrem doar să le pese!”

Imaginea lui ar trebui sa ajunga in Parlament, si pe biroul d-nului ministru care spera in Politia Animalelor, si pe birourile DSV, si ale colegiilor medicilor veterinari! Si mai ales pe cele ale medicilor de circumscriptie in a caror atributii NU intra cainii, pentru ca nu-i mulgem, si pentru ca nu dau nici lapte, nici oua! Nu vrem sa ne certam cu nimeni! Vrem doar sa le pese, atat. Iar daca nu le pasa cu inimile din piept, atunci sa le pese pentru ca-i pe bani! Nici macar oamenii care ne-au anuntat despre el nu-s vinovati! Vinovat este sistemul mort, societatea, si empatia care se ciopleste in cei sapte ani de acasa!

Spuneti-i acestui caine care a trait printre oameni - ca exista oameni! Nu va cere nimeni sa-i luati acasa, insa sa-l vezi, si sa-ti continui traiul fara sa misti un deget, te face partasul si complicele suferintei si dramei sale! S-a terminat si cu povestea lui! Stiinta nu-si explica cum a mai putut trai aceste ultime doua zile. Poate ca a trait ca sa ne se arate chipul iadului pe pamant! Si sentinta de a se fi nascut printre oameni!

Iar unele PRIMARII din ROMANIA afiseaza prin orase postere prin care INTERZIC hranirea animalelor de pe strazi?! Si voteaza mizeria asta in hotarari de consilui local? Si intimideaza locuitori cu povara amenzilor? Si incurajeaza infometarea? Pai unde traim, cand tocmai sistemul ne OBLIGA sa ne dezumanizam? Ne vine sa punem cainele asta in cloroform, si sa vi-l trimitem tuturor, pe la primarii, ca sa-l vedeti! Si ca sa reflectati mai bine pe ceea ce va puneti votul sau semnatura, domnilor si doamnelor din SISTEM!!

”Trăim într-o țară în care LEGEA omoară compasiunea din noi!”

Concluzie. Traim intr-o tara in care LEGEA omoara compasiunea din noi! Traim in orase in care exista hotarari locale prin care se interzice hranirea animalelor, si care condamna la moarte prin infometare. Pai de ce ne mai miram?! Cand acesta este nivelul celor care (ne) conduc?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel