Câinele Anei Birchall a fost OMORÂT. Fiul său e DEVASTAT. ”O să aflu cine a comis crima asta oribilă”

Ana Birchall are o mare durere, după ce câinele său, Tommy, a fost ucis. Avea doar 7 ani și era de mic în sânul familiei. Mărturisește că fiul său e devastat. 

”Primele și ultimele mele fotografii cu Tommy. Nu voi mai putea avea altele, nu voi mai putea avea alte momente de fericire cu Tommy, nu o să am cum să vă mai informez cu ce nebunii face, pentru că o minte criminală și bolnavă l-a otrăvit ieri și aseară a murit în brațele lui Martyn! Otrava a fost atât de puternică încât, cu toate eforturile doctorului, nu s-a mai putut face nimic. Nu pot spune în cuvinte ce simt acum și ce aș face dacă aș ști cine a comis crima asta! Andruțu este devastat!” a scris Ana Birchall pe Facebook. 

Într-o postare ulterioară, ea a completat: ”Chiar dacă o să îmi ia ani de zile, garantez că tot o să aflu cine a comis crimă asta oribilă și vinovatul va plăti! Promit! Tommy abia împlinise 7 ani și era plin de iubire și de viață și nu a făcut rău nimănui că să fie otrăvit! Mereu a dăruit numai iubire și fericire! Sper totuși că la o minte criminală și bolnavă să nu se adauge și o minte bolnavă pusă pe răzbunări politice! Iar ălora care cred că poate așa mă intimidează sunt proști grămadă pentru că nu mă cunosc că dacă m-ar cunoaște ar ști că nu cedez la amenințări sau intimidări! Dimpotrivă!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel