Câine tras de o mașină pe șosea. Cum se apără șoferul clujean

Cruzime înfiorătoare. Un șofer clujean și-ar fi legat câinele de mașină, scrie presa locală, dar cu toate acestea conducătorul auto neagă că ar fi făcut acest lucru.

Bărbatul a fost identificat de polițiști. Acesta le-a spus oamenilor legii că, de fapt, câinele se află în portbagajul autovehiculului la plecare, dar că sărise afara, deoarece portbagajul nu stătea închis. Șoferul a mai spus că nu a intenționat în vreun fel să facă rău câinelui.

Poliția Gherla a primit trei sesizări în urma acestui incident filmat, iar șoferul identificat este domiciliat în Gherla.

"În prezent se audiază toate părțile și se efectuează cercetări pentru a stabili dacă în acest caz se întrunesc elementele constitutive ale unei infracțiuni sau contravenții. În cursul zilei de 2 decembrie, în prezența unui politist, un medic veterinar a examinat animalul, stabilind că acesta nu a suferit leziuni. Urmează să fie audiați martorul și celelalte persoane implicate și să fie luate măsurile legale", a declarat Simona Varci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, scrie ȘtirideCluj.

În fața acestui caz, oamenii nu au rămas indiferenți și au spus că avem de-a face cu o situație revoltătoare.

"Am văzut acest caz de o cruzime înfiorătoare. Pe foarte multe grupuri lumea întreabă despre situația cățelului și ce s-a întâmplat cu el. Vă mulțumesc din suflet tuturor care vă implicați în acest caz deosebit de grav, bestia care a facut asta trebuie să plăteasca pentru durerea și suferința cățelului", scrie Giana Maria, conform Gherlainfo.

FOTO: Gherlainfo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel