Câine speriat de furtună, adus de stăpân la eutanasiere pentru că a încercat să muște. Își caută o altă familie

Un câine în vârstă de 4 ani își caută o familie iubitoare. Inițial, animalul a fost adus la veterinar pentru a fi eutanasiat pentru că, speriat de furtună, a încercat să muște. Familia a fost convinsă să renunțe și îl dă spre adopție. Și alte suflețele te așteaptă.

"Ciocolata asta de cățel își caută o altă familie. Este un mascul de Brac de 4 ani, necastrat. Actuala lui familie s-a prezentat la veterinar pentru a-l eutanasia deoarece, speriat fiind de furtună, a încercat să muște. Evident că veterinarul a refuzat să eutanasieze un câine complet sănătos și a reușit să îi convingă stăpânii să îl ofere cuiva care îl poate ajuta să treacă peste frica de tunete. Câinele de ciocolată se află în Ciorogârla, jud. Ilfov", potrivit AnimalePierdute.ro. 

Dacă vrei să-l adopți, vezi AICI mai multe.

Și alte suflete își caută omul.

"Bună! Eu sunt Deea, un Husky Siberian de doar câteva săptămâni. Recent am aflat că stăpână mea mă oferă spre adopție pentru că, într-un fel, stau în calea succesului ei profesional... Da, va pleca din țară la jobul ei de vis și pe mine nu mă va putea lua cu ea pentru că, probabil, o să-i rod timpul... Așa că îmi caut un stăpân care poate combina munca și iubirea către animale și în același timp să aibă și grijă de mine, mai ales acum cât sunt micăMai multe detalii despre mine găsiți aici: https://bit.ly/3oH74Cx ".

"Salutare! Eu sunt Button, un metiș de Ciobănesc German, și mă aflu pe lista de adopții, după ce stăpânii mei au decis să mă ofere unei alte familii iubitoare. Sunt extrem elegant și ascultător. Am 6 ani și vin cu multă iubire la pachet. Mai multe detalii despre mine găsiți aici: https://bit.ly/3tJvwEq ".

"Bună! Noi suntem Max și Dora, doi câini extrem de blânzi din rasa Shar Pei. Recent, stăpânul nostru s-a îmbolnăvit deosebit de grav și este nevoit să renunțe la noi doi. Mai deține alți doi câini pe lângă noi, însă a ales să renunțe la noi doi. Așa că ne căutăm o familie deosebită care să ne aibă în grijă de acum în colo.Mai multe detalii despre noi găsiți aici: https://bit.ly/33s1TN1".

VEZI FOTO cu animalele în GALERIA de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel