Câine spânzurat în copac. Cine este suspectul: "A omorât, până acum, multe animale"

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

S-a deschis dosar penal în cazul cățelușei din Boroaia. Iată cine este suspectul numărul unu și câți ani are. A ucis mai multe animale.

"Are doar 18 ani"

"Infractorul din Boroaia are doar 18 ani și o viață inainte. Un băitan care a omorât până acum multe animale. Lumea de la țară nu se duce la Poliție să facă plângere pentru așa ceva. Pe de-o parte pentru ca vorba aia, e doar un câine, pe de altă parte omul simplu știe că Poliția are treburi importante de făcut, și n-are grija animalelor. Și mai există și mentalitatea aceea să nu se pună rău cu vecinii. Asta este viața la țară, omul simplu iartă, iși vede de treabă și stă in banca lui. Iar acest nemernic a continuat să ucidă căini tocmai pentru că n-a fost pedepsit niciodată, deși toată lumea îi cunoștea apucăturile diabolice", a transmis Casa lu Patrocle - Anima Rescue pe Facebook.

"Zilele trecute, târâia pe uliță un alt câine căruia îi legase botul cu ață de rafie"

"Bonțuca, cățelușa spânzurată ieri, avea 11 ani. O bătrână pe care o iubea toata familia, și care dormea in casă pe fotoliu. Nemernicul a ademenit-o intr-o curte alăturată unde nu locuiește nimeni, a legat-o, și-a dus-o in pădure. Ea nu pleca niciodată, nicăieri, de aceea familia s-a alertat imediat ce n-a mai gasit-o. Ninsese proaspăt, și săracii oameni au observat urme in zăpadă. Urme de câine, și urmele unor bocanci bărbătești. Facem o paranteză ca să ințelegeți firul poveștii - acest nemernic are istorie lungă. Le-a mai otrăvit în trecut alt câine, zilele trecute târâia pe uliță un altul căruia ii legase botul cu ață de rafie, iar luat la rost a spus sincer că următoarul va fi câinele familiei. Unui alt vecin i-a spânzurat câinele nu demult tot in pădure. Proprietara câinelui ne-a povestit azi că odată se întâlnise cu tatăl baiatului care o amenințase că dacă nu-și vede de treabă o bagă în fântână. Făra alte cuvinte", a mai scris Casa lui Patrocle.

"Oamenii au mers după urmele din zăpadă peste 3 km"

"Bun, oamenii au mers după urmele din zăpadă peste 3 km. Am văzut și noi azi urmele, pe alocuri în locul lăbuțelor zăpada era răvășită, pesemne unde câinele n-a mai vrut sa meargă și l-a târâit după el. Urmele au dus exact la copacul unde l-au găsit spânzurat. Au urmărit traseul și urmele lăsate in zăpadă de la intoarcere, care au dus exact până în fața porții nemernicului. Au sunat ieri la 112. A venit un echipaj de Poliție de la Vadu Moldovei, criminaliști din Fălticeni, și un medic veterinar din sat chemat pentru a constata moartea câinelui prin asfixie mecanică. S-a deschis încă de ieri un dosar penal, iar în această seară Poliția a venit din nou în Boroaia, și-au continuat audierea familiei. Suspectul numărul unu este acest monstru de nici 18 ani. De-acum este ancheta Poliției și nu ne rămâne decât să le mulțumim ca s-au mișcat și implicat imediat", a scris Casa lui Patrocle pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel