Câine spânzurat în Bucureşti. Tudor Ionescu, prima reacţie după prinderea vinovatului: Mingea e la judecător

Consilierul general al Capitalei din partea ALDE, Tudor Ionescu, a reacţionat la scurt timp după prinderea celui care a spânzurat un câine de o ţeavă de gaze în centrul Bucureştiului şi a afirmat că mingea este în curtea judecătorului acum. 

!Sunt primul în a critica instituțiile care nu-și fac treaba, dar aici Poliția București a acționat rapid, prinzându-l și reținându-l pe criminal[

Poliția din Alba și cea din Satu Mare, ca să dau doar exemplele de săptămâna asta, încă nu au identificat pe nimeni în cazul acelor schingiuiri de animale.

Acum "mingea" e la judecător pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru infracţiunea de ucidere a animalelor cu intenţie.

Mai departe tot la judecător e "mingea" care va decide ce pedeapsă dă în acest caz. Cred că orice pedeapsă mai mică decât maximul de 1 an de închisoare prevăzut acum (și așa puțin) e o jignire la adresa societății și dă un semnal de toleranță față de acești viitori criminali în serie ai României", a scris Tudor Ionescu pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel