Câine salvat de Casa lui Patrocle, poveste emoţionantă. "Aproape că n-am avut timp sa-i vedem rănile vindecându-se"

Casa lui Patrocle a arătat cât de mult se poate transforma un câine chinuit, cu dragoste şi răbdare. 

"Povestea lui Ben alături de noi a durat vreo doi ani. Am trăit împreună câteva anotimpuri. Am fost părtașii unor povești noi, sau vechi. Am trecut prin situații limită, sau prin clipe de dragoste. În tot acest timp el a stat cuminte, undeva în țarcul său, fără sa supere sau să deranjeze vreodată pe cineva, fie om sau câine.

L-am cules de printr-un sat. Ne aștepta învelit într-o mușama ruptă de vânt care fusese cândva o reclama spânzurata de-un stâlp. Piele, os, rană vie, dar plin de dragoste. Aproape că n-am avut timp sa-i vedem rănile vindecându-se...atât de repede s-a pus pe picioare. El a știut să fie cuminte, și să se facă bine, atât.

Și cum povestea fiecarui câine alături de noi se încheie într-o zi, mai devreme sau mai târziu, la fel s-a întâmplat si cu cea a lui Ben.
A plecat acasă. Iar noi răsfoim pozele unuia dintre cei mai cuminți căței pe care i-am avut vreodată, și prindem iar putere să mergem mai departe!

Ben a ajuns într-o familie minunată din Germania, iar pentru sprijinul adopției multumim ONG-ului Dog Souls SOS Fur Pfoten e.V.", au scris cei de la Casa lui Patrocle pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel