Câine găsit spânzurat și cu urechile tăiate. Poliția: ”Face tam-tam pentru niște javre”

Câine
Câine

Un câine a fost găsit spânzurat și cu urechile tăiate, într-o comună din Vaslui. Reacția șocantă a poliției.

Un câine a fost găsit ucis în curtea unui bărbat din localitatea vasluiană Toporăști. Animalul fusese spânzurat și avea urechile tăiate. O asociație care salvează câini susține că proprietarul a sunat la Poliție, dar i s-a spus că ”face tam-tam pentru niște javre”.

Un bărbat din localitatea vasluiană Toporăști a cerut ajutor de la o asociație care salvează câini, după ce și-a găsit animalul spânzurat și cu urechile tăiate.

Nu e prima dată când maltratează animale

Bărbatul susține că nu este prima dată când o persoană din sat maltratează animalele vecinilor.

„Am primit apelul disperat al acestui cetățean, rugându-ne să-l ajutăm, că în satul lui Toporăști, județul Vaslui (la 70 de km depărtare de noi) un individ are o plăcere macabră de a omorâ animalele în sat (le taie urechile și apoi îi spânzură în laț). L-am îndrumat să sune la poliție și să facă o plângere contra individului. Ne-a spus că a făcut mai multe sesizări scrise la poliția din acel sat și că poliția nu le-a acceptat spunându-i că: face atâta tam-tam pentru niște javre", scriu reprezentanții asociației pe pagina lor de Facebook.

Trupul câinelui a fost preluat pentru necropsie

Proprietarul câinelui susține că l-a și văzut pe cel care i-a omorât câinele, când îi dădea cu un par în cap. Trupul câinelui a fost preluat de asociație și dus la DSV Bârlad pentru necropsie.

”Am fost sesizați de mai multe persoane. A fost dispusă efectuarea de verificări, iar în funcție de rezultatul acestora vor fi dispuse măsurile legale”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel