Câine bătrân și bolnav, abandonat pe un ger cumplit. Polițiștii din Botoșani l-au găsit cu membrele posterioare aproape paralizate

Câinele abandonat în Botoșani. foto Facebook
Câinele abandonat în Botoșani. foto Facebook

Un câine bătrân și bolnav abandonat de stăpânul său în pofida gerului cumplit de afară a fost salvat de la moarte de polițiștii din Botoșani. 

Sunt cazuri care revoltă pe toată lumea, dar care continuă să se întâmple. Un alt suflet nevinovat a avut de suferit  din cauza indiferenței. Omul care ar fi trebui să aibă grijă de el a decis să îl abandoneze. Motivul? Este bătrân și bolnav. S-a întâmplat în Botoșani și din fericire patrupedul a fost salvat de polițiști.

”Nu reușeam să înțelegem cu ce a greșit animalul ăsta să îl condamni la o asemenea moarte crudă.”, a fost reacția veterinarului care a salvat, în cele din urmă, câinele adus în stare foarte gravă de către polițiști.

Polițiștii din Botoșani au găsit câinele în mijlocul unui drum din localitatea Corni, într-una dintre cele mai geroase nopți din ultimii ani din Botoșani. Temperatura resimțită a coborât joi noaptea și la -34 de grade Celsius. Era sleit de puteri și înghețat de frig.

"A fost abandonat de un “om gospodar”. Fiind bătrân și bolnav nu i-a mai trebuit pe lângă casă. Are o tumoră în zona anusului, membrele posterioare aproape paralizate, cu degerături la nivelul membrelor. Nu a fost suficient și l-a mai și legat cu o sfoară de zgarda și de unul din membrele anterioare, sfoară ce i s-a încarnat. Suntem recunoscători domnilor ofițeri care deși erau într o altă misiune nu au trecut indiferenți", au scris reprezentanții clinicii veterinare în care este acum îngrijit câinele, într-o postare pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel