Cafenea cunoscută, SCANDAL uriaș. S-a SCUIPAT în cafeaua clienţilor. Acțiune "TULBURĂTOARE"

Un angajat al unei cafenele a fost arestat după ce a scuipat în cafelele clienților. 

O cafenea cunoscută a fost implicată într-un scandal uriaș, după ce un angajat, în vârstă de 21 de ani, s-a lăudat că a scuipat în cafeaua unor clienți despre care știa că sunt polițiști. 

Întregul incident s-a produs în Illinois, Statele Unite ale Americii, iar bărbatul care a creat panică în rândul oamenilor a fost concediat și arestat, pentru că a recunoscut a scuipat în băuturile agenților de poliție. 

Acțiune tulburătoare

Conform Daily Star, polițiștii l-au chestionat pe Kevin A. Trejo după ce „a fost suficient de arogant pentru a se lăuda în acest sens. Acțiunile lui sunt tulburătoare”, a declarat șeriful Joseph Madden. Acesta nu a putut scăpa așa ușor, pentru că acțiunea sa putea să le pună viața în pericol polițiștilor, mai ales acum, că SUA este în topul celor mai afectate țări, din cauza pandemiei de COVID-19. 

„De fiecare dată când cred că noi, ca societate, ajungem în fund, mai apare un nou incident. Ofițerii își riscă viața zilnic şi asta nu ar trebui să se întâmple în timp ce îşi beau cafeaua”, a spus președintele Policemen Benevolent Association, Patrick Colligan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel