Cafea sau whiskey. Neurochirurgul Ciurea îi dă dreptate lui Băsescu: „Face bine la creier”

Neurochirurgul dr. Vlad Ciurea a vorbit, la o televiziune, despre cum putem alunga o stare de oboseală sau de amețeală, iar o metodă sugerată de Traian Băsescu s-ar putea dovedi eficientă.

După o discuție detaliată despre legătura dintre stările de amețeală și Covid-19, dr. Vlad Ciurea a fost întrebat de moderatorul emisiunii de la Digi 24: „Când ești puțin amețit și nu-ți revii, există un gest reflex pe care îl facem cu toții, să bem o cafea, s-o bem și pe-a doua, și pe-a treia. E bine?”.

„Niciuna. De ce trebuie să bem o cafea? Că suntem amețiți? Nu, mai bine închideți laptopul, calculatorul, le spuneți domnilor de la filmări să înceteze și să mergeți să beți un pahar cu apă. Deci, e o formulă... de liniște. Nu văd o cafea”, a transmis dr. Ciurea.

„Poate că domnul președinte, dacă pot să spun numele, a zis: «Puțin whiskey nu strică». Cred că nu strică. Nu glumesc, domnul președinte cu cuburile”, a mai spus dr. Vlad Ciurea, făcând referire la Traian Băsescu. „Nu greșea. Omul de la țară știe asta, dacă se întâmplă așa. Este vasodilatator cerebral și face bine la creier, dar te și deconectează de restul altor probleme. Nu-s de acord cu cafea, este bună de dimineață, să ne ajute să ne trezim”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel