Cadru SRI, implicat într-un accident MORTAL în Tâncăbești (Ilfov) - UPDATE 3

Luni seară, a avut loc un accident rutier, în jurul orei 22:00, în localitatea Tâncăbești din județul Ilfov, soldat cu o victimă în care a fost implicat un cadru SRI.

UPDATE 3: Din primele informații se pare că cel care a provocat accidentul este șeful SRI Prahova.

În speță s-a deschis dosar penal, informează DCNEWS. Poliția și Parchetul General anchetează cazul.

UPDATE 1: Accidentul rutier s-a soldat cu decesul unei persoane. Potrivit Agerpres, victima a fost lovită în timp ce traversa strada. Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta. În cauză s-a întocmit dosar penal.

UPDATE 2: Angajatul SRI care a accidentat mortal o persoană în Tâncăbeşti avea alcoolemie de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat, potrivit Biroului de presă al IPJ Ilfov, notează Agerpres. 'Ieri după-amiază, în jurul orelor 18,00, pe raza localităţii Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Victima a fost lovită în timp ce traversa strada în apropierea unei treceri de pietoni (expertiza va stabili dacă era pe trecere). Şoferul avea o alcoolemie de 0,43 ml/l alcool pur în aerul expirat şi este militar în cadrul SRI. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului Militar, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta', precizează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel