Cadou de Crăciun. Satu Mare: Voluntarii unei asociaţii au adunat 300 de scrisori de la copii

mos craciun
mos craciun

Voluntarii unei asociaţii din judeţul Satu Mare au adunat peste 300 de scrisori de la copiii din centrele de plasament şi din familiile nevoiaşe, cu scopul de a găsi ajutoare şi a le oferi acestora cadourile dorite de Crăciun.

Preşedintele Asociaţiei 'Apel la Acţiune', Mihai Huzău, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că scopul acţiunii este de a duce magia Crăciunului in sufletul copiilor din familiile nevoiaşe şi orfanilor din centrele de copii din judeţul Satu Mare.

'Avem peste 300 de scrisori care conţin dorinţele transmise Moşului. Sunt cadouri pe care aceşti copii le visează de un an întreg şi suntem convinşi că împreună cu cei care se vor implica în acest proiect le vom aduce multă bucurie în suflet. Cum se desfăşoară acest proiect: de luni până vineri între orele 14,00 şi 20,00 şi sâmbătă între 14,00 şi 18,00 se pot ridica scrisorile. Mai departe, se vor achiziţiona obiectele de pe listă şi se vor aduce cadourile gata ambalate până pe data de 10 decembrie şi împreună cu cei care vor dori să ofere cadourile personal îl vom însoţi pe Moş Crăciun atunci când va împărţi darurile celor mici, şi anume în 21-23 decembrie', a spus Mihai Huzău.

El a mai anunţat că vor putea fi făcute donaţii şi în mobilier sau bani, urmând să fie întocmită o listă de necesităţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel