Cadavru în descompunere găsit pe Valea Zadelor. A fost deschisă o anchetă

Cadavrul în descompunere al unui bărbat a fost găsit duminică, în zona Valea Zadelor, de doi turişti, conform Salvamont Sinaia.

Asupra persoanei decedate, descoperită în apropiere de Cabana Mioriţa, s-au găsit un bilet de tren, dar şi pastile şi băutură alcoolică, conform Salvamont Sinaia şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova.

Potrivit Salvamont, identitatea bărbatului este deocamdată necunoscută, însă indiciile arată că ar avea peste 60 de ani.

(w670) Un bărbat

Cadavrul a fost transportat jos de pe munte, după sosirea echipei de poliţişti criminalişti, de salvatorii montani de la Sinaia, cu echipament propriu, după ce, iniţial, se luase în calcul varianta de transport aerian, cu un elicopter SMURD.

La acţiune au participat 4 jandarmi din cadrul Postului Montan Platou Bucegi şi a Postului Montan de Jandarmi Sinaia, salvamontişti şi lucrători din cadrul Postului de Poliţie Sinaia. 

Dacă cineva știe cine este bărbatul din imagine este rugat să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze la 112. 

Vezi și: Turist mort pe munte. Ce s-a întâmplat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel