„Cadavrele extraterestre” misterioase, non-umane, descoperite în Cusco, au fost expuse în premieră în Congresul din Mexico City / video

Foto: Freepik
Foto: Freepik

În timpul unei audieri în Congres, două presupuse „cadavre extraterestre” preluate din Cusco, Peru, au fost dezvăluite în Mexico City.

În ceva nemaivăzut până acum, Congresul din Mexic a găzduit marți un eveniment destul de neobișnuit în capitală, stârnind dezbateri despre existența ființelor extraterestre. În timpul unei audieri în Congres cu privire la fenomene anormale neidentificate, care a fost transmisă în direct online, două presupuse „cadavre extraterestre” preluate din Cusco, Peru, au fost expuse în Mexico City, a raportat The Independent, citat de ndtv.

Cadavrele extraterestre „non-umane”, despre care se pretinde că sunt rămășițele fosilizate de 1.000 de ani ale unor indivizi extratereștri, au fost prezentate în cutii cu ferestre de jurnalistul și ufologul Jaime Maussan. Ryan Graves, director executiv al Americans for Safe Aerospace și fost pilot al Marinei SUA, a fost de asemenea prezent la eveniment.

Maussan, vorbind sub jurământ la palatul legislativ San Lazaro, a spus: „Aceste exemplare nu fac parte din evoluția noastră terestră... Acestea nu sunt ființe care au fost găsite după o epavă OZN. Au fost găsite în minele de diatomee [alge] și au fost ulterior fosilizate”, a spus el.

În timpul evenimentului au fost transmise și mai multe videoclipuri care prezintă „OZN-uri și fenomene anormale neidentificate”.

Maussan a declarat Congresului că probele de ADN de la cele două cadavre au fost testate și comparate cu alte probe de ADN și s-a constatat că peste 30% din specimenul de ADN era „necunoscut”. Mai mult, au fost afișate și raze X ale cadavrelor care au arătat „ouă” prezente în interiorul unuia dintre corpuri împreună cu implanturi de metale rare.

„Publicul are dreptul să afle despre tehnologia non-umană și despre entitățile non-umane. Vorbim despre un subiect care unește umanitatea, nu ne desparte. Nu suntem singuri în acest univers vast, ar trebui să îmbrățișăm această realitate, a spus Maussan, potrivit Metro.

Videoclipurile de la eveniment au devenit virale, uimind oamenii și stârnind frică, entuziasm și curiozitate în rândul pasionaților de OZN-uri.

Cu câteva luni în urmă, David Grusch, un fost oficial al serviciilor de informații devenit denunțător, a declarat că guvernul SUA deține vehicule extraterestre „intacte și parțial intacte”. Grusch, care a condus analiza fenomenelor anormale inexplicabile (UAP) în cadrul unei agenții a Departamentului de Apărare al SUA, a susținut că SUA au ambarcațiuni de origine non-umană, care sunt secretizate față de public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel