Cabral s-a făcut de râs în văzut TUTUROR. "A arătat PENIBIL"

Cabral
Cabral

Cabral a povestit că a fost protagonistul unui moment pe cât de amuzant, pe atât de penibil. 

Aflat la un eveniment în Alba Iulia, a vrut să aibă o intrare spectaculoasă pe scenă, lucru care nu s-a întâmplat.

"Așa că am luat varianta cu coborârea pe scenă pe cabluri. Totul organizat pentru vineri, facem probă de ham dar probă de coborâre n-am făcut, că era lume multă. Primul gând a fost să cobor rapid, să arăt a supererou, să fiu rupt din stele... apoi mi-am dat seama că momentul nu este despre cât de mișto aș putea fi eu ci ar trebui să fie funea, să râdă oamenii...

VEZI ȘI: Cabral și-a pozat soția goală în duș - FOTO


Și vine momentul. Mă sui pe turnul de lumini. Mă leagă băieții în ham, vine Moga lângă mine, Oana Turcu pe scenă. Toată lumea se aștepta să plec în viteză către scenă, să fiu un Black Superman, să fumege funiile în spatele meu! Când colo... legat de spate și cu mâna întinsă în față ca Superman eu mă târam cu 0,1 km/h pe funii, urlând că sunt viteaz, că-s superfast, că Superman, Spiderman și Tom și Jerry laolaltă!

Pe cuvântul meu de om că am văzut cum cădeau oamenii din picioare de râs! Cu lacrimi, cu bale, cu sughițuri, se crăcănau de râs uitându-se la ditamai broscoiul negru urlând că e rapid ca lumina într-o coborâre în viteză de melc. Am ajuns la picioarele scenei râzând și eu, cu oamenii mulțumindu-mi pentru porția de râs... În restul serii am primit laude, toți îmi mulțumeau pentru porția de râs. Și toți evitau să-mi spună că a fost și penibil, nu doar hazos", a scris Cabral pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel