Striblea către Cabral: În radio îți mai trebuie și creier

striblea-cabral
striblea-cabral

Cătălin Striblea și Cabral au o dispută pe internet după un text scris de Cabral pe blogul personal.

Cei doi polemizează despre cât este de greu să lucrezi în radio. Subiectul a fost lansat de către Cabral, prezentator la Acasă TV, într-o postare pe blogul său sub titlul „Microfoniștii. Cât de greu este să faci radio”, scrie paginademedia.ro.

„Nu ai preocuparea conștienței corpului și a comunicării non-verbale, nu trebuie să te concentrezi la asta. Nu ai stresul orientării față de cameră sau față de lumină. Poți să  ai orice moacă vrei, să te îmbraci cum vrei, să stai cum vrei… cât timp ții gura aproape de microfon și dai din buze”, a scris el pe blog.

„Mai mult… ai intervenții scurte, cât de-un haha-hihi, apoi jingle și intră piesa… vai ce-am mai muncit, hai afară la un cico!”, a mai completat el.

„Acum… pe mine m-au crescut ai mei atent la ce vorbesc, așa că mă gândesc că sunt șanse să gresesc. Întrebarea este simplă: cât de greu este să faci radio?”, își îndeamnă el cititorii.

Un răspuns a venit de la jurnalistul Cătălin Striblea, pe blogul său, sub un titlu scurt și tăios: „Cabral, ai spus o prostie”. „Singura ta circumstanță atenuantă e că într-adevăr în România nu ai unde asculta radio”, a scris jurnalistul de la România TV.

„Da, Cabral. E greu să faci radio adevărat. Noi în România am avut unul singur aproape de ideea asta: RealitateaFm. Unde singurele argumente pe care le-am avut au fost vocile și ideile noastre. Unde dimineața nu exista muzică, ci doar informație și opinie”, a explicat Striblea.

„Sigur, ai dreptate când spui că nu ne păsa cu ce ne îmbrăcăm. Iartă-ne că nu ne-am gândit și la asta. Am fi făcut-o, dacă știam că e important pentru publicul nostru. Și da, e de ajuns să pui buzițele în fața microfonului ca să-ți faci treaba. Doar că ele trebuie însoțite de mult creier”, a mai adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel