Ca în vestul sălbatic. Mașini VANDALIZATE la Cluj - UPDATE

11 mașini au fost avariate de către un cetățean, în nopatea de 19/20 septembrie, pe un bulevard intens circulat din Cluj-Napoca. 

UPDATE

'Persoana bănuită ca ar fi distrus mai multe mașini parcate pe străzile Nicolae Titulescu-Liviu Rebreanu, din municipiu a fost identicata de politisti. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, din Cluj-Napoca. Sunt continuate cercetarile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.' arată IPJ Cluj, într-un comunicat de presă, transmis dumincă seară.

Știrea inițială

'În noaptea de 19/20 septembrie a.c., în juriul orei 02,40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Străzile Nicolae Titulescu, respectiv Liviu Rebreanu, din municipiu, o persoană necunoscută a vandalizat mai multe autoturisme care se aflau parcate. La faţa locului, poliţiştii au identificat un număr de 11 autoturisme avariate',

Vinovaţii, acuzaţi de distrugere

'În cauză se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi tragerea acestora la răspundere penală pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Până în acest moment, patru persoane s-au deplasat la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca pentru a depune plângere prealabilă', transmite IPJ Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel