Guvernul, fan Eurovision. Câți bani dă pentru acest concurs

Guvernul va sprijini concursul Eurovision 2014, care se va desfășura în luna mai la Copenhaga, cu sumă substanțială. Este vorba de 259.250 lei.

Guvernul va sprijini concursul Eurovision 2014, care se va desfășura în luna mai la Copenhaga, cu o sumă substanțială. Este vorba de 259.250 lei.

"În urma comunicării oficiale primite de către Guvernul României de la TVR, potrivit căreia Televiziunea Română nu poate asigura costurile presupuse de participarea artiştilor români la spectacolul de la Copenhaga, Direcţia Strategii Guvernamentale din cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG) a aprobat încheierea unui acord de parteneriat cu reprezentanţii României la Eurovision 2014" , spune Biroul de Presa al Guvernului, conform Mediafax.

Conform Notei de fundamentare aprobată la nivelul SGG şi a Cancelariei primului-ministru, "suma totală ce va fi cheltuită din bugetul Direcţiei Strategii Guvernamentale este limitată la 259.250 lei", mai spune sursa citată.

Anul acesta, România va fi reprezentată la celebrul concurs de Paula Seling și Ovidiu Cernăuțeanu, cunoscut sub numele de scenă "Ovi".

VEZI ȘI: Eurovision 2014: Incident în finală, pe scena Teatrului Sică Alexandrescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel