C.P. TĂRICEANU: PNL acționează simplist și rudimentar. Cătălin Predoiu nu are experiență politică

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a criticat, duminică seară, modul în care PNL a ales să facă opoziție, apreciind că acționează simplist și rudimentar.  

Întrebat, în cadrul emisiunii "Punctul de întâlnire" de la Antena 3, în legătură cu apelul pe care l-a lansat către liberali de a accepta noul Cod Fiscal, Cătălin Popescu Tăriceanu a explicat: "Avem un nou Cod Fiscal pe care toată lumea îl apreciază ca fiind ultra liberal. Aș spune că este mai mult decât un Cod Fiscal, este un pachet de politici fiscale și economice care reprezintă o adevărată terapie de șoc liberală. (...)

Aș spune că acest Cod Fiscal ar trebui să rămână în vigoare 10 ani de zile, indiferent de alternanțele posibile. De aceea am făcut un apel către PNL să creăm un consens pe acest Cod, să-l votăm în Parlament, în așa fel încât să dăm un mesaj clar mediului economic românesc și străin că vom avea o lungă perioadă de stabilitate care va permite tuturor să vină să investească cu încredere în România", a declarat Tăriceanu.

Ce spune Tăriceanu despre Cătălin Predoiu și PNL

În acest context, președintele Senatului a fost întrebat dacă nu se lovește de un zid când face acest apel la PNL, un partid care-l dorește pe Cătălin Predoiu premier. 

Cătălin Predoiu n-are o prea mare experiență politică, el, și în guvern și când eram eu prim-ministru și ulterior, n-a avut un profil politic prea proeminent. Ceea ce mi se pare demn de subliniat este altceva: PNL, în loc să facă o politică inteligentă și să se raporteze la probleme dintr-o perspectivă de analiză obiectivă, ei merg pe șabloane: suntem partid de opoziție, atacăm tot ce face guvernul, indiferent, e bine, e rău, dar atacăm ca să se vadă că suntem partid de opoziție. Se poate și așa, dar asta este atitudinea nerafinată, E logica politică simplistă, rudimentară", a etichetat Călin Popescu Tăriceanu, fost lider al PNL. 

Călin Popescu Tăriceanu, despre reducerea numărului de parlamentari: Se va petrece, este necesară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel