C. P. Tăriceanu, detalii de la vizita pe care i-a făcut-o lui Victor Ponta în Turcia

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, marți, că l-a vizitat pe premierul Victor Ponta în Turcia, precizând că "într-o astfel de situație nimic nu poate înlocui comunicarea directă".

"Am avut discuții medicale și politice. Nu am să le detaliez nici pe unele, nici pe altele, fără să trebuiască să-l compătimesc. După o operație de acest fel, mi-am adus și eu aminte de starea în care eram. Nu e plăcut. Partea de recuperare și tot restul — destul de constrângător. Dar, în fine, trece! Nu e ceva care să rămână. Cu timpul se uită", a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, la Senat, potrivit Agerpres.

Acesta a adăugat că starea starea de spirit a premierului Ponta este "foarte bună" și că l-a vizitat în Turcia pentru că, în aceste situații, "nimic nu poate înlocui comunicarea directă, nici telefonul, nici mail-ul".

Președintele Senatului a precizat că a fost în Turcia pentru că, în aceste situații, "nimic nu poate înlocui comunicarea directă, nici telefonul, nici mail-ul".

"Eu cred că așa e normal, suntem parteneri politici și într-o astfel de situație nimic nu poate înlocui comunicarea directă, nici telefonul, nici mail-ul nu pot înlocui comunicarea directă", a spus Tăriceanu.

Monica Macovei: Comisia LIBE a Parlamentului European va discuta cazul Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel