C. Borcoman, C. Dumitrescu și D. Horodniceanu, cei trei candidați pentru funcția de procuror european

Cătălin-Laurențiu Borcoman, Constantin-Claudiu Dumitrescu și Daniel–Constantin Horodniceanu au fost desemnați de Comisia de selecție a ministerului Justiției drept cei trei candidați pentru funcția de procuror european, anunță miercuri ministerul Justiției.

Ultima etapă pentru desemnarea celor trei candidați la funcția de procuror european s-a încheiat, marți, 23 iulie 2019, după susținerea interviului de către ultimul candidat înscris în concurs, la sediul Ministerului Justiției.

Interviurile au fost organizate conform programării comunicate candidaților și au fost transmise în direct pe site-ul Ministerului Justiției, potrivit prevederilor OUG 8/2019.

În urma susținerii interviului, comisia a deliberat și a selectat trei candidați, care vor fi incluși, în ordine alfabetică, în lista pe care ministrul justiției o va înainta Consiliului Uniunii Europene.

Cei trei candidați selectați sunt:

BORCOMAN Cătălin-Laurențiu

DUMITRESCU Constantin - Claudiu

HORODNICEANU Daniel – Constantin

„Dintre cei opt candidați înscriși inițial, cinci au susținut interviul, doi s-au retras, iar unul a fost respins de comisia de selecție întrucât nu îndeplinea condițiile stabilite la articolul 1 alineat 3 din OUG 8/2019. Patru dintre candidații rămași în concurs au susținut interviul în data de 9 iulie 2019, iar cel de-al cincilea, în data de 23 iulie 2019”, precizează Ministerul Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel