Buzăul își schimbă fața de Crăciun. Anunțul președintelui CJ

Consiliul Judeţean Buzău, în colaborare cu Muzeul Judeţean, Teatrul 'George Ciprian' şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă vor organiza începând cu 1 decembrie zeci de spectacole artistice, într-o atmosferă din care nu va lipsi un turn luminos cu peste 40.000 de beculeţe colorate.

Totodată pe 9 decembrie, în aceaşi zonă va fi deschis un târg de Crăciun cu produse tradiţionale.

'La intrarea în Muzeul Judeţean se va amenaja un tunel de 35 de metri, iluminat cu 42.000 de becuri colorate, care vor crea o adevărată atmosferă de sărbătoare, iar celelalte clădiri din zona centrală vor fi iluminate festiv începând cu 1 decembrie', a declarat marţi pentru Agerpres preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Potrivit sursei citate, de Ziua Naţională în Parcul Crâng vor fi oferite 3.000 de porţii cu fasole şi ciolan, precum şi plăcinte.

[citeste si]

Copiii sunt invitaţi la Sala de spectacole a Teatrului 'George Ciprian', unde vor putea urmări cele mai îndrăgite filme Disney, cu poveşti de Crăciun, vor fi organizate 'Zilele de poveste', iar pe 22 decembrie, la Muzeul Judeţean, copiii se vor întâlni cu Moşul care le va aduce daruri şi vor asista împreună cu el la un foc de artificii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel