Buzău: Şoferul care a distrus duminică poarta Parcului Crâng, identificat

Şoferul care a distrus duminică noaptea poarta din fier forjat a Parcului Crâng din municipiul Buzău este un tânăr în vârstă de 29 de ani din localitatea buzoiană Pogonele.

Şoferul care a distrus duminică noaptea poarta din fier forjat a Parcului Crâng din municipiul Buzău este un tânăr în vârstă de 29 de ani din localitatea buzoiană Pogonele.

'Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 2,00 şi a fost produs de un tânăr de 29 de ani din localitatea Pogonele. Acesta nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat în poarta Parcului Crâng, după care a plecat de la locul evenimentului', a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar Doiniţa Mihalache.

Potrivit sursei citate, şoferul a revenit la locul faptei şi a recunoscut vina.

'În urma testării cu alcool-testul, acesta avea o alcoolemie de 0,18 mg alcool pur în aerul expirat şi i se vor recolta probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. El a fost sancţionat cu amendă în valoare de 945 lei, fiindu-i reţinut permisul de conducere şi va trebui să acopere pagubele produse', a mai declarat sursa citată. Un accident similar s-a produs în acelaşi loc în urmă cu doi ani, autorul fiind un tânăr şofer de cetăţenie turcă aflat în vacanţă în România. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel