Buzău: Explozie la o sondă petrolieră. Doi bărbați, ARȘI

O explozie s-a produs astăzi, la o sondă petrolieră, în urma unei acumulări de gaze. Sonda aparține Petrom care face precizările că incidentul a avut loc în aproprierea instalației de procesare a gazelor. 

UPDATE: Petrom face următoarele precizări: ”Incidentul a avut loc in apropierea unei instalatii de procesare a gazelor, in vecinatatea localitatii Tisau, judetul Buzau. Doi angajati ai contractarului care furnizeaza servicii de mentenanta au fost implicati intr-o deflagratie, care s-a produs intr-o cladire administrativa. Cele doua persoane implicate au fost spitalizate cu arsuri minore, sunt constiente si in stare stabila.”

Sonda aparține companiei Petrom. Explozia s-a produs în localitatea buzoiană Tisău. Doi bărbați au fost răniți şi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Buzău, Cecilia Manolescu, a declarat că "a avut loc o scurgere de gaze într-o anexă a staţiei petroliere de la Tisău, iar în timpul unei pauze de masă un sondor a aprins o ţigară, în urma căreia a avut loc o explozie", potrivit Agerpres. 

[citeste si]

Potrivit sursei citate, doi sondori au fost accidentaţi la nivelul feţei şi mâinilor şi au fost preluaţi de o ambulanţă cu destinaţia Spitalul de Urgenţă Buzău.

ITM Buzău a declanşat o anchetă în acest caz, evenimentul fiind încadrat ca incident periculos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel