Buzău: Dosar penal pentru un nume greu

Buzău: Dosar penal pentru un nume greu. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a deschis dosar penal pe numele comisarului-şef Vasile Nicolae, acesta fiind cercetat de procurori pentru infracţiunea de 'punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat', faptă care se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 3 ani sau cu amendă.

Comisarul şef şi-a dat luni demisia din funcţia de şef al Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Buzău invocând probleme medicale.

'La Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău s-a înregistrat un dosar penal privind şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău, funcţie deţinută la data săvârşirii faptei, dosar înaintat de IPJ unităţii de parchet sus-menţionate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art.334 Cod penal', se precizează într-un comunicat transmis vineri AGERPRES de către Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. Potrivit unor surse judiciare, fostul şef al Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Buzău a condus cu numere de înmatriculare false un autoturism second hand cumpărat dintr-o ţară din vestul Europei cu care făcea naveta pe ruta Buzău-Râmnicu Sărat.

Comisarul-şef Vasile Nicolae a condus Serviciul Poliţiei Rutiere din cadrul IPJ Buzău din anul 2009, în februarie 2010 fiind declarat câştigător al concursului organizat pentru ocuparea acestei funcţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel