Buzău: Conducerea Spitalului Judeţean s-a autosesizat în cazul unui bebeluş decedat şi a demarat o anchetă administrativă

Conducerea Spitalului Judeţean Buzău s-a autosesizat şi a demarat o anchetă administrativă după ce un nou născut a decedat, cu toate că familia bebeluşului care acuză de malpraxis doi medici de la Maternitatea Buzău nu a depus nici o reclamaţie la unitatea spitalicească, a anunţat marţi Biroul de presă al spitalului.

Copilul s-a născut în luna octombrie la Maternitatea Buzău şi a murit o lună mai târziu, la Spitalul "Marie Curie" din Capitală.

Potrivit managerul Spitalului Judeţean Buzău, Claudiu Damian, conducerea spitalului s-a autosesizat din oficiu în acest caz, cu toate că familia nu a depus nici reclamaţie la adresa spitalului.

"S-a început o anchetă administrativă, au fost trimise adrese la cele două secţii ale Maternităţii în atenţia medicilor şefi de secţie şi a celor doi medici pe care familia îi reclamă şi în termen de cel mult 20 de zile după ce se va analiza dacă au fost respectate procedurile specifice şi protocoalele interne vom avea o primă concluzie", a declarat sursa citată.

Părinţii unui bebeluş care s-a născut în luna octombrie la Maternitatea Buzău şi a murit o lună mai târziu la Spitalul "Marie Curie" din Bucureşti acuză de malpraxis doi medici care au monitorizat gravide de la Maternitatea Buzău, secţie exterioară a Spitalului Judeţean Buzău.

Aceştia au depus o reclamaţie la Colegiul Medicilor Buzău şi au formulat o plângere penală pentru ucidere din culpă la Poliţia municipiului Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel