Buzău: Bărbatul care a ameninţat cu sabia un agent de pază, reţinut

Bărbatul în vârstă de 27 de ani care a ameninţat cu sabia un agent de pază la o casă de pariuri din Buzău a fost reţinut duminică seara pentru 24 de ore, potrivit Amaliei Călugăru, de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Doi bărbaţi, de 27 respectiv 33 de ani, au fost duşi duminică la audieri după ce au avut o altercaţie cu doi agenţi de pază, la o casă de pariuri din cartierul Micro 14 din municipiul Buzău, unul dintre agresori având o sabie asupra sa.

Între doi agenţi de pază ai casei de pariuri şi cei doi agresori nu a existat contact fizic, ci doar ameninţări, a declarat Călugăru. Potrivit sursei citate, cei doi agenţi de pază, aflaţi într-o intervenţie sâmbătă seara, s-au şicanat în trafic cu două persoane care se aflau în alt autoturism pe motiv că nu s-a acordat prioritate de trecere, ulterior, aceştia din urmă promiţând că ştiu unde-i găsesc pe agenţi şi că vor reveni.

În timp ce agenţii de pază se aflau la postul fix, cei doi bărbaţi cu care aceştia s-au şicanat în trafic au intrat în local şi au avut discuţii în contradictoriu. Pentru că au făcut scandal, cei doi au fost scoşi afară din local, iar unul dintre ei a scos o sabie de circa 60 de centimetri şi a ameninţat de la distanţă, moment în care agentul de pază a folosit spray-ul lacrimogen', a mai declarat sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel