Buzăianu, ironie la adresa Poliției în cazul agresorului copiilor din lift

Jurnalistul Radu Buzăianu a reacționat după ce Poliția Română a transmis un mesaj pe Facebook despre agresorul copiilor din lift.

"Te vom găsi! Ești prioritatea noastră", a fost mesajul transmis de oamenii legi.

Realizatorul de la B1 TV a comentat această postare scurtă de pe Facebook: "Oamenii ăștia sunt cu atât mai penibili cu cât și prioritizează cazul acesta și trec trei zile și nu găsesc un nenorocit amărât. Câtă vreme nu depășeste viteza minima legală, poliția nu are cum să-l găsească. E singura preocupare pe care și-a dezvoltat-o Poliția Română".

Procurorii au extins cercetările iniţiale în cazul agresorului celor doi copii, fiind identificate şi cercetate criminalistic alte zone din Bucureşti în care autorul agresiunii a fost prezent.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au fost efectuate investigaţii într-un perimetru extins - 50 de străzi, dintre care nouă principale, şi aproximativ 200 de blocuri.

[citeste si]

Totodată, sunt verificate informaţiile cu privire la persoane ale căror semnalmente corespund cu cele ale autorului, activitate prioritară şi în perioada următoare.

Au fost identificate 25 de camere de supraveghere video în perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate în vederea exploatării. În ziua de 6 ianuarie cei doi minori au fost examinaţi la Insitututl Naţional de medicină Legală "Mina Minovici".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel