Cazul Godină. Marea întrebare pusă de Buzăianu la care polițistul ar trebui să răspundă

Radu Buzăianu a făcut un comentariu despre Marian Godină care a ratat, pentru a cincea oară, intrarea la Academia de Poliție.  

"Suntem în țara unde nimeni nu este de vină și în țara în care cu toții am fi meritat mai mult. Începem cu această concluzie. Mă uitam la subiectul Marian Godină. În primul rând, în acest subiect, nu Marian Godină este de vină. A dat omul pentru a intra la Academia de Poliția. Aceasta este prima știre. Nu este de vină Marian Godină că a picat examenul. În ditamai textul explică acest lucru, cât de penibile erau întrebările, ce jenante erau. El este și așa cinematografic, este un tip de succes pe care îl privim cu admirație și de care ne place. Știe să povestească pe Facebook. Putem să-l numim Marian Godiană zis Facebook. Avem o știre: Marian Godină a picat examenul. Nimeni nu este de vină - nici Ministerul Educației, nici Academia de Poliție. În țara asta nimeni nu este de vină", a zis Radu Buzăianu în emisiunea sa de la B1 TV.

[citeste si]

"Godină s-a supărat și că i se păreau irelevante întrebările la care n-a știut să răspundă. Antonimul de la "zbir". Și sinonimul de la "prinos". De acord. E irelevant. Și aș adăuga, e ca și cum te-ar opri poliția că în loc să mergi cu 50km/h mergi cu 70. Îl întreb pe Marian Godină: dar când polițiștii stau ascunși așa anapoda, prin tufișuri, ca să te prindă că ai încălcat legea cu 10km/h... să presupunem că este stradă cu două benzi pe sens, liberă, asfaltată, totul în regulă, viteza limită să fie 50 km/h, iar când treci podul să fie acolo niște polițiști. Vreau să întreb și eu, domnule Godină? Nu vi se pare la fel de ineficient și sistemul în care funcționează polițiștii ca și cel în care funcționează examenele astea? Cum nici sinonimul cuvântului "prinos" nu are nicio relevanță, la fel nu are nicio relevanță faptul că un șofer a încălcat viteza cu 10 km/h, lucru de care se ocupă unii colegi de-ai dumneavoastră", a mai zis jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel