EXCLUSIV  Buton de panică pentru elevii din Sectorul 5. Daniel Florea: Se poate interveni în maximum 3 minute

Daniel Florea
Daniel Florea

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a explicat în exclusivitate pentru DC NEWS cum funcţionează butonul de panică de pe ceasurile inteligente acordate copiilor din ciclul primar. 

"Am demarat de un an de zile un proiect pilot pentru copiii din ciclul primar. Le-am dat nişte ceasuri cu buton de panică, astfel încât părinţii, cu aplicaţie pe telefon, ştiu imediat unde se află copiii, dacă scot ceasul de la mână, dacă rămân fără baterie. Ceasul are un buton, pe care scrie SOS. Când îl apasă, sunt patru numere presetate: tatăl, mamă, un bunic sau cine ia copilul de la şcoală şi Poliţia Locală. Ceasul sună automat la toate aceste numere. Dacă nu răspunde primul, sună la al doilea şi tot aşa. Dacă sună la poliţia locală, se răspunde imediat.

Avem cel mai performant dispecerat din ţară. La Poliţia Locală se aprinde un punct roşu şi ştim cine a activat butonul de panică. Dacă părintele sună şi confirmă, activăm camerele de supraveghere, avem 400 ale noastre plus ale Poliţiei şi cele de la şcoli, vedem imediat ce se întâmplă, pleacă şi echipajul. Am dispersat intervenţia pe şase puncte în sector, nu spun unde, astfel încât oricând agenţii pot interveni în maxim 3 minute în orice punct al sectorului", a explicat Daniel Florea la DC NEWS

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel