Butoi: Rechizitoriul Caracal nu poate fi răsturnat. Discuția la 112 l-a legat pe Dincă

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Tudorel Butoi a spus că rechizitoriul dosarului Caracal e o demonstrație pertinentă a desfășurării faptelor, iar expunerea procurorilor nu poate fi combătută cu speculații. 

„În argumentarea profesionistă pentru inculparea cuiva trebuie să legi probă de probă. Nu probă de zvon, de presupunere, deoarece te prezinți cu el in fața instanței. (...) Ce e și rechizitoriul asta: asta e o demonstrație pertinentă, argumentată, utilă, realistă care nu poate fi răsturnat cu zvonistică. Aceste două fete (Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, n.r.), dacă ar fi fost duse în spațiul liber, după modul cum le-am făcut profilingul, făceau o panaramă pe străzile din Roma și se băteau si se duceau direct la carabinieri. Acesta era profilul lor, extraordinare, luptătoare", a declarat Tudorel Butoi la Marius Tucă Show.

Potrivit psihologului criminalist, Gheorghe Dincă a fost legat de dosarul Caracal în special de discuția cu operatorii 112 a Alexandrei Măceșanu.

„Discuția la 112, asta l-a legat pe Dincă de speță. De aici nu o poate mișca nicio treabă. Fata explică ce i s-a intamplat, cu lux de amănunte, dramatica întamplare. Discuția este tensionată emoțional din punctul de vedere al fetei prinse in capcană și este inregistrată la poliție. Nu mai poate să o ia Dincă nici în stânga, nici în dreapta. Lumea spune că rechizitoriul s-a făcut din declarațiile lui Dincă. S-a refăcut din declarațiile și dacă au fost coroborate cu probele materiale", a mai spus Tudorel Butoi.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţianu au fost trimiși în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel