Busu, taxat CRUNT. "A fost un dialog halucinant la PRO TV"

Scutaru Cristina / 20 iul 2017 / 15:39 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Corina Băcanu, una dintre cele mai importante voci de pe Facebook, a povestit un episod halucinant petrecut la PRO TV avându-l ca protagonist pe Florin Busuioc.     

"Pe pro tv tocmai a avut loc cel mai halucinant dialog pe care l-am auzit vreodată. S-a prezentat un reportaj despre hoții care sparg apartamente când oamenii sunt plecați în vacanță. Se menționa si faptul că unii hoți știu când pleacă proprietarii, de pe rețelele de socializare.

Și după ce se termină materialul filmat, fata de la pupitrul știrilor îl invită pe băiatul ăla bătrân, Busu, să prezinte vremea. Dar Busu nu vrea să prezinte doar vremea și spune că el bate hoți dacă îi prinde în casă. Ia scaunu și bag! în cap la hoț. Cum a făcut băiatul ăla de la Londra cu făcălețul. Așa trebuie să reacționăm. Fata de la pupitru încearcă echilibrul și îi spune că trebuie să avem grijă, pentru că hoții prinși sunt foarte agresivi. Busu nuuuuuuuu, că el e om de acțiune și trebuie să ne batem cu hoții. Fata iar încearcă să îl potolească și-i zice că nu toți avem prezență de spirit să acționăm așa, apoi îl mai invită încă o dată să zică dracu despre vreme. Busu nuuuuu, că uite cât de proști sunt ăia care atunci când pleacă postează poze din vacanță. Că asta înseamnă, când te dai mare din vacanță, că inviți hoțul în casă.

Fata de la pupitru are pupilele mărite. Pe față i se citește resemnarea: nu are ce face, e în direct, captivă în același studio cu Busu. Busu își revine ca un luptător rănit și plusează, repetând de încă vreo 2 ori, cu venele mărite la gât și ochii bulbucați, cât de idioți sunt cei care își pun pe facebook poze din vacanță, că asta înseamnă clar că iei hoțu de mână și îl inviți în casă. Fata de la pupitru rămâne mută, cu genele lipite de sprâncene. Busu mai zice cum e el viteaz și curajos și se bate cu hoții. Practic, Busu e un erou care prezintă vremea. Busu trage în final aer în piept și zice că va fi vreme frumoasă. Plus că ăia care pleacă în vacanță și pun poze sunt niște idioți care se dau mari. Hoții au motiv, pe bună dreptate. Huooooo dobitocii care se dau mari din vacanță pe facebook! Deci va fi vreme frumoasă. E bine.

[citeste si]

Bine, dracu, că nu a fost un material despre violuri și violatori. Am fi aflat cum Busu, cu chiloții în vine, s-ar fi luat la trântă cu cei 7 băieți din Vaslui. Ca apoi să mai aflăm că e vina victimei, că purta fustă scurtă. Mbineeeee. Hai că o să fie bine. Busu Președinte!", a scris Corina Băcanu pe Facebook.

VEZI ȘI: Busu, dialog bizar la PRO TV. VAL de reacțiiTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11