Bursa locurilor de muncă. Mii de joburi disponibile

Sebastian Florea / 19 oct 2018 / 07:46 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate vineri la Bursa locurilor de muncă 

O nouă ediţie a 'Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi' este organizată vineri la nivelul celor 42 de agenţii pentru ocuparea forţei de muncă subordonate Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Potrivit unui comunicat al Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM), în Capitală evenimentul va avea loc la Palatul Naţional al Copiilor, unde 155 de agenţi economici şi-au anunţat participarea, cu o ofertă de 7.770 de locuri de muncă, cele mai multe (4.931) pentru muncitori calificaţi. Totodată, 1.820 de posturi vor fi disponibile pentru muncitorii necalificaţi, 729 pentru cei cu studii medii, iar 290 pentru persoanele cu studii superioare.

Deşi Bursa locurilor de muncă este destinată absolvenţilor, orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă poate participa, indiferent de vârstă şi de calificarea profesională, precizează ANOFM, într-un comunicat. Participarea la eveniment este gratuită, atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27