"Burnei se întoarce în sala de operații". Adevărul despre știrea care a inflamat Facebook-ul

Gral Medical dezminte afirmatiile, aparute in zona online si a retelelor de socializare, legate de posibila colaborare cu medicul Burnei Gheorghe.

Gral Medical nu are in prezent sectie de ortopedie, dotarea sectiilor existente sunt orientate catre chirurgia oncologica, iar tratamentul este tintit catre adulti si nu catre copii.

Afirmatiile, legate de posibila colaborare, au fost asumate in mod solitar de catre baiatul medicului pe pagina proprie dintr-o retea cunoscuta de socializare. Gral Medical nu a incheiat nicio forma de colaborare cu medicul Burnei Gheorghe si nu are configurat in softul medical servicii medicale si orar pentru specialitatea ortopedie, acesta este si motivul pentru care nu se pot face programari prin sistemul propriu de call center sau online de pe site.

"In cadrul spitalului nu oferim interventii pe ortopedie la copii sau adulti, investitiile efectuate pana acum sunt tintite catre servicii de diagnostic si tratament oncologic. Orice colaborare cu orice medic pe aceasta specializare nu se putea pune in practica, mai ales ca nu suntem nici autorizati sa prestam astfel de servicii in spitalul nostru", a declarat fondatorul Gral Medical, Robert Serban.

Gral Medical nu are prevazut pentru anul 2017 nicio investitie care sa fie orientata catre deschiderea unui business nou pe specialitatea ortopedie, in ambulatoriu sau in regim de spitalizare de lunga durata.

[citeste si]

Pentru perioada urmatoare, Gral Medical a alocat un buget de investitii multianual de aproape 5 milioane de Euro, o parte din buget va fi alocat incepand cu anul 2017 pentru proiecte in provincie, care vor putea deservi orase importante si chiar judete, unde nevoia de servicii medicale performante este acuta. In continuare politica de dezvoltare este orientate catre analize de laborator, segmentul corporate si eficientizarea centrelor noi deschise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel