Burnei, primele explicații după ce instanța i-a interzis să profeseze: O FĂCĂTURĂ!

Medicul pediatru ortoped Gheorghe Burnei face primele declarații după ce i-a fost interzis să mai profeseze. 

”Cazul Amirei este o făcătură” a spus medicul Burnei. El se întreabă cine este în spatele medicilor care se luptă pentru a-l împiedica să profeseze: ”Cât de mult vor să mă distrugă? Nu am făcut decât bine și asta vreau să fac în continuare. Nu sunt perfect, dar vă spun din suflet că sunt nevinovat. Pe toți i-am ajutat cât am putut”. 

”Nu am ce să-mi reproșez, stau și mă întreb care este realitatea, ce s-a întâmplat” a subliniat medicul. Despre oasele de vacă și improvizații, medicul a afirmat că ”au picat acuzațiile, nu sunt adevărate, m-au acuzat inițial și au fost clasate”. 

Iată declarațiile medicului: 

- Pe 10 decembrie 2016 tot ce știam despre viață, medicină, prieteni s-a răsturnat, pe baza unui rechizitoriu plin de acuze respinse de către instanță, am fost ridicat de mascați, am fost arestat, am fost prezentat drept un monstru care face experimente pe copii. Viața mea a luat o turnură pe care nu aș fi visat-o nici în cel mai cumplit coșmar. Sunt arătat cu degetul că am mutilat copii când tot ce am făcut în 42 de ani de carieră a fost să găsesc soluții la situații disperate, imposibile, respinse de alți doctori, să aduc economii de milioane de euro Casei Naționale de Sănătate, operând copii în țară și nu în străinătate, să scutesc părinții de la îndatoriri pe viață. Cu ce am greșit făcându-mi meseria cât am putut de bine. 

- Nu am avut niciodată o acuzație de malpraxis. 

- Cazul Amirei, de la care a început totul e o făcătură. Pe fetița asta am operat-o acum 18 ani, era un caz extrem de dificil. Doctorul Tasini din Italia i-a confirmat anul trecut în aprilie că operațiile mele sunt reușite și nu se mai impune nicio intervenție chirurgicală. 

- Am încercat să profesez la spitale private, unde s-a exercitat o presiune și nu au mai putut să mă primească. 

- Decizia de astăzi este ca urmare a memorandumului colegilor mei de la Marie Curie. Pentru mine, acesți oameni au fost copiii mei și am petrecut cu ei mai mult decât cu familia mea. 

- M-am luptat pentru acești colaboratori să rămână în București și să profeseze și să aibă grijă de copiii românilor. Mă întreb: cine stă în spatele lor, pe cine am deranjat atât de tare, până unde va merge, mișcarea anti-Burnei și cât de mult vor să mă distrugă? Nu am făcut decât bine și asta vreau să fac în continuare, nu sunt perfect, dar sunt nevinovat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel