Burduja zdrobește "mega victoria" anunțată de Clotilde Armand: De ce ne jigniți inteligența?

Sebastian Burduja (PNL) reacţionează după ce Clotilde Armand a anunţat o "victorie" în războiul cu operatorul de salubritate din Sectorul 1. 

"A (FOST) ÎNFRÂNT SECTORUL 1…DAR DE CE NE JIGNIȚI INTELIGENȚA? Înțelegem 'pe surse' ca ieri a avut loc o negociere intre primarul sectorului 1 si celebra companie cara pana mai ieri reprezenta 'mafia gunoaielor', dupa spusele dânsei. Consilierii locali nu au știut nimic, totul a fost negociat pe ascuns. Nu a existat un mandat clar de negociere, nu a existat nicio informare. Oare de ce să fac aceste lucruri pe sub masă, exact cum se făceau în epoca de tristă amintire PSD-Tudorache?!

Se pare că negocierea de ieri prevede EXACT aceleași tarife, deci tot acest circ pe nervii si pe sănătatea cetățenilor sectorului 1 a fost complet INUTIL. Doar un joc de imagine, dupa cum am spus de nouă luni de zile- si noi, si o mulțime de profesioniști din spațiul public. Culmea este că ni se prezintă deja o mare victorie prin faptul că scade factura pentru sectorul 1. Dar asta NU pentru că scad prețurile, așa cum în mod mincinos se susține, ci pentru că primăria a solicitat reducerea frecvențelor.

Da, ați citit și ați înțeles bine: Sectorul 1 este atât de curat încât mașinile de gunoi trebuie să treacă mai rar. Mai mult decât atât, există un regulament adoptat printr-o hotărâre a Consiliului General prin care se stabilesc foarte clar frecvențele pentru serviciul de salubritate. Adevarul este ca sectorul 1 deja încalcă acest regulament, la frecvențele din prezent! Reducerea numărului de treceri nu poate să însemne decât o încălcare și mai gravă a legii. Poate ca soluția asta împacă cele două părți semnatare, dar nu îi ajută pe cetățenii sectorului 1.

De la bun început, Partidul Național Liberal a solicitat ferm două lucruri: să avem un sector curat și să se respecte legea. Prin înțelegerea parafată ieri, niciunul dintre aceste criterii nu este respectat. Suntem în continuare alături de primarul sectorului 1 pentru găsirea unei soluții si pentru a face viața cetățenilor mai bună. Aceasta e diferența intre a face politica pentru politicieni (de dragul circului si like-urilor) și a face politică pentru cetățeni și binele lor.PS Reducerea frecvențelor a fost pe masa inca de la comisia de mediere a consiliului local, de la începutul anului.

Se putea face de atunci, daca asta era soluția, si s-ar fi economisit DEJA zeci de milioane de lei de la bugetul local. Dupa tot acest circ suntem in același punct?! Si asta e o mare victorie?!", a transmis liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, pe Facebook. 

Ce a anunţat Clotilde Armand

Compania de salubrizare a acceptat să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului, anunță Clotilde Armand.

„Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei, cât a cerut inițial”, a scris primarul Sectorului 1 din Bucureşti pe Facebook.

Clotilde Armand spune că banii recuperați și salvați vor fi investiți masiv în infrastructură, școli și spitale: „în comunitate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel