Burduja sare la Armand, după ce i-a spus să facă un pas în spate: Mai grav e că ați greșit ținta

Sebastia Burduja
Sebastia Burduja

Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, a reacționat astăzi la declarațiile de duminică ale candidatului USR la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand. 

Sebastian Burduja, liderul PNL Sector 1, transmite un mesaj tranșant pentru Clotilde Armand, candidatul USR la primăria Sector 1, care a declarat recent că Partidul Național Liberal ar trebui să "facă un pas înapoi" și să susțină candidatul și programul USR, conform comunicatului PNL. 

”Ați greșit ținta”

Dincolo de criticile la PSD, Sebastian Burduja îi spune lui Clotilde Armand: ”Din păcate, ați ales sa interpretați aceasta zi într-un registru al dezbinării și atacurilor agresive. Mai trist este ca ați greșit cu totul ținta. Astăzi ați cerut Partidului Național Liberal sa facă un pas în spate în sectorul 1. (...) Singurul inamic al PNL este PSD. De aceea anul trecut, de pildă, PNL a votat împotriva rectificărilor bugetare ale primarului PSD, chiar dacă doi colegi de-ai Dvs. i-au trecut bugetul. Nu am văzut să vă fi scandalizat atunci, nici să îi sancționați în vreun fel.

Vă așteptăm cu drag să urmați exemplul PNL de la Primăria Generală și să faceți pașii necesari de care bucureștenii au nevoie pentru a alege o singură alternativă la PSD în Sectorul 1, o alternativa dreaptă, puternică și unită.” 

Vezi și: MAREA ABSENȚĂ la lansarea candidaturii lui Clotilde Armand. "PNL-ul să facă UN PAS ÎN SPATE! Au fost INCAPABILI"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel