MAREA ABSENȚĂ la lansarea candidaturii lui Clotilde Armand. ”PNL-ul să facă UN PAS ÎN SPATE! Au fost INCAPABILI”

Clotilde Armand și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 1. 

Clotilde Armand și-a lansat candidatura astăzi, în Piața Victoriei, la Primăria Sectorului 1, susținută de USR.  În anunțul publicat sâmbătă, Clotilde Armand scria: ”Vă invit mâine, la ora 11:00, în Piața Victoriei (la Girafă) să dăm startul la campania pentru Primăria Sectorului 1! Vor participa Dan Barna, președintele Uniunea Salvați România - USR, Claudiu Nasui, președintele USR București, Diana Buzoianu, președintele Plus Sector 1 și candidații la Consiliul Local Sector 1. Vă aștept!”. 

Nicușor Dan, marea absență

Însă n-a participat, nici n-a fost menționat însuși Nicușor Dan, candidatul susținut de USR și de PNL la Primăria Capitalei. În spațiul public, se vorbește nu numai de un conflict cu PLUS, care este unul vizibil, Vlad Voiculescu fiind deranjat de susținerea PNL pentru Nicușor Dan, dar și despre un conflict Nicușor Dan - Dan Barna. 

Clotilde Armand, mesaj pentru PNL și PMP

Mai mult, Clotilde transmite un semnal ferm către PNL: ”PNL-ul trebuie, în Sectorul 1, să facă un pas în spate”. Tototdată, a dat și un alt mesaj, către PMP, partid care-l susține tot pe Nicușor Dan, la candidatura pentru Capitală: ”Cu susținerea lor, fără susținerea lor, tot vom câștiga”. 

Apoi, candidata USR a transmis că preferă să aibă toate partidele de dreapta un singur candidat și și-a exprimat dorința unui proiect comun: ”Un proiect comun pe care-l propun eu, pentru că ai au fost incapabili până acum să-l facă”. 

Ea mai afirmă că nici nu se pune problema retragerii sale din cursă. 

Nicușor Dan nu a putut fi contactat până la publicarea acestui articol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel