Bunică, sfâșiată de câinele familiei, în timp ce avea grijă de nepoată. ”A fost masacru. Era sânge peste tot”

Bunică, sfâșiată de câinele familiei, în timp ce avea grijă de nepoată / Foto: Pixabay
Bunică, sfâșiată de câinele familiei, în timp ce avea grijă de nepoată / Foto: Pixabay

O femeie a fost sfâșiată de câinele familiei în timp ce avea grijă de nepoata sa.

Incident înfiorător în oraşul Goodwick, din vestul Țării Galilor. O femeie de 72 de ani şi-a pierdut un braț și ar putea avea ambele picioare amputate, după ce a fost atacată de câinele familiei, scrie Mirror.

Aceasta avea grijă de nepoata ei în vârstă de 8 ani, atunci când animalul de companie al familiei s-a repezit spre ea și a atacat-o, cauzându-i răni grave. Scena înfiorătoare a fost descoperită chiar de ginerele femeii. Acesta a alertat imediat la serviciile de urgență.

Femeia și-ar putea pierde și picioarele

Victima a fost transportată la spital cu un elicopter, în timp ce câinele pitbull a fost anesteziat de un veterinar local. Femeia a fost ținută în comă indusă. Starea sa este atât de gravă încât medicii încearcă acum să-i salveze măcar picioarele, pentru a nu fi amputate.

”A fost masacru. Era sânge peste tot. Biata femeie se află într-o stare șocantă. A fost transportată la spital, dar nu i-au putut salva brațul și au fost nevoiţi să o pună în comă. Acum vorbesc despre amputarea ambelor picioare. Medicii spun că sunt 50-50 şanse. Este complet sfâșietor”, a transmis un apropiat al familiei.

Copil de nici 2 ani, SFÂȘIAT de câinele familiei

Un copil de nici doi ani a fost sfâșiat de câinele familiei sale, după ce a fost lăsat în grija fraţilor mai mari. Tragicul incident a avut loc în urmă cu o săptămână, în Brooklyn, SUA.

Surse au declarat pentru New York Daily News că tatăl copilului l-a lăsat pe băiat cu cei doi frați mai mari, în vârstă de 11 și 9 ani, în apartamentul aflat la parter, şi a plecat la muncă. În momentul în care câinele a atacat copilul, frații săi au fost atât de speriați, încât au ieșit în stradă pentru a cere ajutorul unui trecător. Acesta a intrat imediat în casă și l-a scos pe micuț. 

Ofițerii de poliție care au ajuns la fața locului au descoperit că cel mic sângera abundent, după ce fusese muşcat de gât şi de umăr. Acesta a fost preluat imediat de o ambulanță, dar, din nefericire, a murit la spitalul Maimonides. Câinele rottweiler a fost transportat ulterior la un adăpost pentru animale. Fratele cel mare al victimei le-a povestit oamenilor legii că animalul l-a atacat anterior și pe el. În acest context, oamenii legii i-au interogat pe părinți pentru a stabili cine este responsabil de moartea copilului. În acest caz, a fost deschisă o anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel