Bunica Anei Maria Pătru (90 ani), mesaj pentru Kovesi: Și-a bătut joc

Bunica Anei Maria Pătru, Nicoliţa Simionescu, a vorbit despre Laura Codruța Kovesi.

"DNA, pe undeva, este cu dreptăți, iar pe de altă parte, a bagat oameni nevinovați la pușcărie. Codruța asta a băgat oameni nevinovați la închisoare. Este un om dușmănos. Se vede după mimica feței. Biata doamna Codruța nu mi s-a părut niciodată că este o femeie care să simtă adevărul vieții. Cunosc oamenii care cum sunt. Și-a bătut joc de atâta lumea", a zis bunica Anei Maria Pătru într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3.

Cât despre chemarea la DNA, Nicolița Simionescu a mai spus: "A fost vorba despre pământ. (...) Mi-am luat inima în dinți și am zis: 'că nu are ce să fie, este pământul meu'. Acum este pământul fetei. Nu mai este pământul meu. Ce aveți cu mine? Le-am zis: 'lăsați-mă să îmi văd de boala mea'. Fusei la DNA. Mi-au vorbit foarte frumos oamenii de acolo".

Bunica Anei Maria Pătru, Nicoliţa Simionescu, a declarat, la intrarea în sediul DNA Ploieşti că este veteran de război, dar ceea ce face DNA este mai rău decât ce se întâmpla în perioadele trecute.

[citeste si]

"Nu am păţit niciodată, nici pe timpul războiului aşa ceva. Eu sunt veteran de război. Soţul meu a fost veteran. Nu s-a întâmplat niciodată ceea ce s-a întâmplat cu DNA acum care mi-a nenorocit sănătatea. Mi-au luat copiii din pat şi i-au adus aici", a spus femeia.

Nicoliţa Simionescu a suferit un atac de panică, la sediul DNA Ploieşti, o ambulanţă intervenind pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel