Bulgarii râd de turiștii români. Ce spun despre noi

Bulgarii recunosc că nu sunt pregătiţi pentru un număr aşa de mare de turişti români. Care este motivul? Ei bine, spun ei, au o infrastructura proastă, iar majoritatea românilor merg în vacanţă cu maşinile.

La capitolul infrastructură, bulgarii nu stau mai bine decât noi. Vecinii noștrii au moştenit o infrastructură rutieră care acum nu se mai adaptează cerinţelor numărului mare de turişti.
 
Aceștia spun că litoralul lor este construit pentru un turism făcut cu avionul, iar românii aleg să vină cu mașina, ceea ce le dă peste cap planurile.
 
”Problema pentru noi în legătură cu românii este că vin cu maşina în staţiunile noastre de pe litoral, în condiţiile în care acestea au fost construite pentru un turism făcut cu avionul. Iar acum, cu valurile de români care ne vizitează în fiecare an, noi nu suntem pregătiţi să îi întâmpinăm. Avem planuri în acest domeniu pentru construirea unor parcări mai mari şi mai multe”, a declarat Tihomir Patarinski, manager al Centrului de Informare Turistică al Primăriei Varna, potrivit libertatea.ro.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel