Bulevardul morții: O nouă studentă ucisă pe Maniu. Înainte de tragedie, a postat "Scrisoarea unui copil către Dumnezeu"

1176184_712850992074533_1541501513_n
1176184_712850992074533_1541501513_n

Bulevardul morții a luat, într-o singură lună, viața a două studente. Prima a fost Francesca, o tânără care visa să ajungă jurnalistă. Luni seară, o altă tânără și-a pierdut viața, tot pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Tânăra avea 24 de ani și venise în București pentru a face masterul la Facultatea de Drept. Ultima distribuire de pe Facebook a tinerei a fost "scrisoare către Dumnezeu" în care un copil mulțumea pentru "fiecare bătaie a inimii". 

Tânăra care și-a pierdut, luni seară, viața pe trecerea de pietoni, Szilvia Deak, a postat ultima oară pe pagina de socializare "Scrisoarea unui copil către Dumnezeu":

"(...)Uneori mă simt singur. Ce prostuţ sunt, nu-i aşa? Ştiu că Tu eşti undeva, lângă mine şi mă priveşti cu iubire iar uneori, poate, mă strângi în braţe şi chiar dacă nu Te văd, inima mea Te simte sau ar trebui să Te simtă.. da, de aceea mă simt singur… inima mea nu Te poate simţi.

Dumnezeul meu, Îţi mulţumesc pentru fiecare bătaie a inimii, pentru bucuria de a trăi şi de a avea astfel şansa de a Te cunoaşte. Învaţă-mă, Te rog, să Te iubesc. Cu lacrimi în suflet, copilul Tău.”

Szilvia Deak a fost lovită pe trecerea de pietoni de un șofer, care, potrivit martorilor, avea viteză foarte mare. Bărbatul a fugit de la locul faptei și a fost găsit după trei ore. Șoferul a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit-o în plin pe tânăra care traversa pe la trecerea de pietoni. Este cetăţean irakian rezident în Bucureşti. I-a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și fugă de la locul accidentului.

Tânăra studentă era din județul Harghita. Ea făcuse facultatea la Universitatea Petru Maior din Târgu Mureș și la Universitatea Mediterranea "Jean Monnet" din Italia.

Tot pe Bulevardul Iuliu Maniu, la începutul lunii, a fost ucisă Francesca, o studentă la jurnalism, care venise în prima zi de facultate la București. Șoferul care a omorât-o pe studentă este judecat în stare de libertate. El era beat în momentul accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel