EXCLUSIV  Bulai povestește un dialog viral între un profesor și un elev în SUA care reflectă realitatea. „I-a spus că Joe Biden e robot. Efectiv nu a știut cum să reacționeze”

Profesorul și sociologul Alfred Bulai a vorbit despre situații în care corectitudinea politică pare scăpată de sub control, amintind un episod amuzant, dar pe atât de îngrijorător în SUA.

Mai exact, un prieten de-al său, spune Alfred Bulai la emisiunea Nod în Papură la DC News TV, i-a povestit cum un profesor din SUA, la rândul lui, i-a dezvăluit prietenului sociologului un episod în care elevul său american de liceu i-a spus că e convins că președintele Joe Biden este robot. Profesorul american a rămas consternat și nu a știut cum să reacționeze.

Episodul reflectă inclusiv problema utilizării tehnologiei la nivelul copiilor în 2022, dar și excesele la care a ajuns corectitudinea politică.

„Orice chestie care poate fi utilă poate să dezvolte patologii. După mine corectitudinea politică e un lucru ok, doar că începe să aibă accente patologice în momentul în care se aplică la un nivel la care naște mai mult disfuncționalități. 

Apropo de sistemul capitalist universitar și liceal, îmi povestea cineva că are un prieten profesor în Los Angeles, SUA care i-a dezvăluit că un elev i-a spus că el e sigur că Joe Biden este robot. Dar a spus-o foarte tranșant, iar profesorul a rămas fără cuvinte”, a precizat Alfred Bulai, care a continuat precizând că profesorul american s-a destăinuit precizând că nu l-a contrazis pe elev deoarece „i-a fost frică că în ziua de azi dacă cumva e reclamat poate îl dă cineva afară”.

„Vă dați seama că asta e deja patologie?”, s-a întrebat retoric Bulai. „E vorba de excese”, conchide sociologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel