EXCLUSIV  Bulai: Pe Sorin Oprescu l-am apărat o singură dată în public, într-un mod tranșant

Sorin Oprescu
Sorin Oprescu

Sociologul și profesorul Alfred Bulai a discutat despre un moment controversat al mandatului fostului primar Sorin Oprescu.

În cadrul emisiunii Nod în Papură, Alfred Bulai și Val Vâlcu au discutat despre investiții făcute în diverse obiective care au născut controverse în anumite orașe, de-a lungul timpului.

În contextul în care Qatarul a investit peste 300 de miliarde de dolari în organizarea Cupei Mondiale, profesorul Alfred Bulai și-a adus aminte de un episod care l-a avut în centru pe Sorin Oprescu și în care profesorul l-a apărat public în mod tranșant.

„Eu pe Sorin Oprescu l-am apărat o singură dată în mod tranșant, în public. Atunci când a fost un scandal identic, cu ceasurile cu cadrane cu litere suflate în aur. Am spus că Bucureștiul merită un obiect de valoare. Sunt și alte scandaluri, cu statui urâte spre exemplu. E bine că măcar există aceste statui! Orice oraș are un mobilier urban și niște simboluri construite de-a lungul timpului. E posibil să ne placă sau nu, dar sunt lucruri care dau o anumită identitate. Să ne aducem aminte când eram tineri și mergeam la Costinești, la mare. Toată lumea știa obeliscul, era doar o chestie simbolică. Era greu de închipui Costineștiul fără obelisc”, a conchis Alfred Bulai.

Amintim că în 2010, Primăria Capitalei, condusă la vremea respectivă de Sorin Oprescu, a achiziționat 10 ceasuri placate cu aur. Acestea au fost plasate în centrul Bucureștiului și au costat aproximativ 3 milioane de lei. La vremea respectivă achiziția a născut controverse.

Urmăriți integral emisiunea Nod în Papură din această săptămână

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel