Bulai: E un premier de Cartea Recordurilor. A mai făcut un PARTID

Dan Carp / 26 ian 2019 / 18:47 Salveaza PDF Comentarii
Guvern
Descriere foto: Guvern

Mihai Răzvan Ungureanu a apărut din nou în peisajul românesc cu o serie de mesaje politice. Alfred Bulai spune că Mihai Răzvan Ungureanu intră în istoria României, printr-un lucru nu tocmai lăudabil, cu unul dintre cele mai scurte mandate de premier. Sociologul nu vede un viitor politic pentru Ungureanu. 

Discuția a avut loc la emisiunea "Realitatea Românească", moderată de Octavian Hoandră. 

"Cu Mihai Răzvan Ungureanu vreau să fac o singură precizare: el e în cartea recordurilor. În societatea românească a avut cel mai scurt mandat de prim-ministru," a spus Alfred Bulai.

"De fapt Guvernul Goga-Cuza a căruit durată a fost de doar 44 de zile a fost cel mai scurt din istoria României. Mihai Răzvan Ungureanu a avut un mandat cu zece zile mai lung," a răspuns Vlad Nistor. 

Bulai: Ungureanu nu contează în jocul electoral 

 

Sociologul Alfred Bulai spune că Mihai Răzvan Ungureanu este cunoscut doar în anumite medii din România. 

"Ceea ce vreau să spun este că nu văd un viitor. El a mai făcut un partid, vă aduceți aminte? Ați și uitat cum se chema partidul acela, care a reușit ceva extraordinar prin alianța cu PD-ul, adică i-a încurcat și pe aceia. Este într-adevăr un personaj public care o anumită notorietate, indiscutabil, dar doar în anumite medii. Populația mare l-a uitat, nici atunci nu-l știa foarte bine. În jocul electoral nu contează deloc, iar Cioloș este pe un alt meridian din punctul de vedere al încrederii. Nu cred că cineva îl va băga în vreun sondaj, doar dacă îl comandă el," a mai spus Bulai.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22