Buicu, intervenţie despre închiderea şcolilor: E ABERANT! Harababură și haos fără sfârșit!

Florian Buicu
Florian Buicu

Florin Buicu, președintele Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților, critică modul în care acţionează autorităţile în privinţa şcolilor şi a grădiniţelor.

"Dacă intr-o echipa de fotbal 3 jucatori sunt declarați pozitiv CoVid, restul echipei își desfășoară activitatea in mod normal.Așa este și cu scoala. Școlile se închid pentru cursuri, dar se deschid pentru alegeri!

E aberant să închizi școlile dintr-un oraș în scenariul roșu, dar să lași deschise școlile dintr-o zonă verde în care marea majoritate a elevilor vin din zona roșie, cum e în prezent cazul mai multor școli particulare din Ilfov, frecventate de elevi din București.

Soluția rezonabilă este ca în școlile în care apar focare să fie testați în regim de urgență toți copiii și toți profesorii, iar cei cu test negativ să își poată continua activitatea la școală. Deși pandemia se manifestă de luni de zile, iar evoluția ei impune existența și aplicarea unor planuri coerente, făcute din vreme, deși se știa încă din primăvară că în septembrie va începe un nou an școlar, Guvernul continuă să ia decizii de pe o zi pe alta, dovedind incoerentă și producând haos. Harababură și haos fără sfârșit în Educație! Guvernul LuCoVid al dreptei unite atâta poate!", transmite deputatul PSD Florin Buicu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel