Bugetul SGG rămâne același

plen
plen

Bugetul Secretariatului General al Guvernului (SGG) a fost adoptat fără modificări, marţi, în şedinţa de plen a Camerelor reunite, cele peste 2.700 de amendamente privind alocarea de sume suplimentare pentru renovarea sau întreţinerea unor lăcaşuri de cult susţinute la tribuna Parlamentului fiind respinse.

Din totalul de 237 de parlamentari prezenţi în plenul şedinţei, 149 au votat "pentru" adoptarea proiectului de buget al SGG în forma iniţiată de Guvern, 82 "împotrivă", înregistrându-se şi şase abţineri.

Parlamentarii au avut alocate 210 minute pentru susţinerea amendamentelor aduse la bugetul SGG.

Vom continua până la epuizarea timpului sau a noastră pentru finalizarea anexei SGG", le-a transmis colegilor din plen preşedintele de şedinţă, senatorul liberal Teodor Meleşcanu, după mai bine de o oră de dezbateri.

În replică, din sală i s-a răspuns că se aşteaptă votul la lista cu amendamentele admise, în condiţiile în care niciunul dintre modificările supuse dezbaterii nu a întrunit numărul de voturi necesar adoptării.

În final s-a decis ca amendamentele ce mai rămăseseră de discutat, peste 1.600, să fie votate în bloc, toate fiind respinse, informează Agerpress

Pentru anul 2011, SGG şi instituţiile din subordinea sa au alocaţi 883.944.000 lei, în scădere cu 2,5% faţă de anul precedent. Din această sumă, 97,52% provine de la bugetul de stat, 1,77% din fonduri externe nerambursabile şi 0,71% din venituri proprii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel