Bugetul românilor pentru cadourile achiziționate online de Paște

magazin online
magazin online

Până la 300 de lei este bugetul românilor pentru cadourile achiziționate online de Paște, arată un studiu Answear.ro.

Conform unei cercetări realizate de magazinul online Answear.ro, 34,1% dintre respondenți ar aloca până la 300 de lei pentru achiziția de articole tip fashion cu ocazia sărbătorilor de Paște din oferta magazinelor online.

Aproape o treime dintre respondenți ar putea cheltui între 500 și 1.000 de lei, în timp ce 34,4% dintre aceștia au declarat că nu și-au stabilit încă un buget, cumpărăturile realizându-le doar cu una-două zile înainte.

[citeste si]

În ceea ce privește produsele pe care le-ar achiziționa pentru a-și reînnoi garderoba de primăvară sau cu ocazia sărbătorilor de Paște, 60% dintre cei ce au răspuns cercetării Answear.ro și-ar cumpăra încălțăminte elegantă sau sport.

Printre preferințele doamnelor se numără sandale și balerini, în timp ce bărbații au ales tenișii și pantofii sport. La capitolul îmbrăcăminte, 45% dintre cei chestionați și-ar achiziționa în această perioadă rochii, în timp ce 31%, respectiv 30,7% ar opta pentru cămăși sau blugi.

De ce preferă românii, primăvara, magazinele online de fashion

Întrebați care este principalul motiv pentru care aleg să achiziționeze produse tip fashion din oferta unui magazin online, pentru 28% dintre respondenți cel mai mult contează gama cât mai diversă de produse comercializate.

Siguranța originalității produselor este principalul criteriu de selecție pentru 22% dintre respondenți, în timp ce pentru 18% dintre aceștia pe primul loc se clasează brandurile comercializate de magazinul online.

Legat de frecvența cu care ar achiziționa articole vestimentare sau accesorii din mediul online, 50% dintre respondenți au menționat achiziițiile de impuls, ceea ce înseamnă că ar cumpăra un produs ori de câte ori găsesc ceva care le place.

Pentru aproximativ 37% dintre românii întrebați de Answear.ro prețul joacă un rol important, în timp ce 13% dintre aceștia își achiziționează un produs de pe un site de modă cel puțin o data pe lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel